Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ivo
Ivo
Ако сложите капаче от домат е по добре.
27.06.2016 15:34
5
1
Master chef
Master chef
Сложете няколко супени лъжици брашно в сместа ,за да стане по-гъста , че ако нареждате чушките легнали в тавичка , сместа ще се разтече и ще загори в тавата . А също така добавете чаша вода в тавата ,за да не залепнат чушките за нея
30.10.2015 15:40
16
5
maya
maya
200 гр. сирене за 10 броя чушки? Освен чушките да са тип "шипка"!
23.07.2014 20:28
23
1
Petya Angelova
Petya Angelova
Това ми е любимо ястие.Много е вкусно!!!!
10.01.2014 18:36
9
2
Лозка
Лозка
като се върнах от работа днес направих точно такава рецепта, много вкусно излезе
06.06.2013 19:54
3
4