Тази рецепта коментираха

Анонимен
АЛБЕНА
АЛБЕНА
Те дето се допълват с вода е едно на ръка, ами ако ги сварим 25-30 минути и ще ядем не туршия ами каша от туршия !!! Кой малоумник реши, че туршията се вари толкова време не ми го побира акъла ???!!! Изобщо даже не се чака да ври, ами още със самото завиране и се маха от огъня!!!
07.10.2014 16:02
27
Vania
Vania
ИМА И ЕДНА ПОДРОБНОСТ, БУРКАНИТЕ СЕ ДОПЪЛВАТ С ВОДА НАЛИ?
20.09.2013 14:17
9
До Йовка
До Йовка
Извинете, за мармалад ли говорим или за туршия, с толкова много захар?
14.09.2013 14:56
4
1
катя
катя
точно така варенето на бурканите,продължава не повече между 5-10мин. аз лично не предпочитам аспирин в бурканите то каквито и да са зимнина...
24.10.2012 17:55
1
Йовка Славчева
Йовка Славчева
Моята рецепта е още по-лесна, и е без варене, само, че е за 3 литров буркан. Много е вкусна и когато се отвори може дълго време да седи без да се развали. Ето и рецептата: В буркана се слага оцет до оребрената част на буркана, 4 аспирина, 4 супени лъжици мед, 4 супени лъжици сол, 13,14 супени лъжици захар, след което се редят зеленчуците а те са: камби,карфиол,моркови,листа от целина по желание зеле, и така докато се напълни буркана със зеленчуци, налива се вода до горе, буркана се затваря с капачка плътно и се обръща с капачката надолу за 24 часа, в продължения на 4,5 дни се обръщат нагоре и надолу с капачката, докато се разтопи сместа в буркана. Е това е моята рецепта, надявам се да ви хареса, и не трудна за изпълнение.
30.09.2012 17:06
4
1
краси
краси
Ако искате да са ви хрупкави зеленчуците, НЕ варете повече от 2-3 минути (т.е. след като забълбука водата в казана изчаквате малко и вадите буркатите, те продължават да се"довират"сами, защото са още топли)
30.09.2012 09:01
4
1
соня тодорова
соня тодорова
Бурканите не трябва да се варят повече от 5 мин.,защото зеленчука ще стане на каша.
29.09.2012 07:34
3
1
Саш
Саш
бурканите се варят 4-5 минути, за да бъде туршията хрупкава
28.09.2012 17:59
3