Тази рецепта коментираха

Анонимен
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Това ми прилича повече на кратка статия, отколкото на рецепта. Нищо лично, просто мнение. Не може да се казва рецепта, при положение, че има само един единствен продукт. И самото описание е направено от Вас по-скоро като статия, отколкото като рецепта. Всичко добро
09.01.2018 10:41
2
2
По_Силвенски
По_Силвенски
При каква температура се пече?
09.01.2018 03:08
1
1
Потребител#184319
Потребител#184319
180, да не прегарят
09.01.2018 10:11

Последно Коментирани

Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Печена белена тикваПечена тикваПечена белена тиква32
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Грис халваХалваГрис халва9
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1517
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k