Не съм убедена, че от посочените продукти може да се получи крем брюле. Още повече този крем най-често се поднася със заливка от горски плодове.
06.01.2016 12:41
Дамяна
хахаха...ужасно написана рецепта, какво се случва с белтъците???
31.12.2015 00:50
5
1
МИЛЕНА
Аз нищо не разбрах от тази рецепта като имате предвид че не съм начинаещ сладкар, да не говорим изобщо че върху крема на снимката изобщо няма карамел
08.02.2014 22:50
10
pooh
Първо: Това не е Крем Брюле;
Второ: Защо не пише каква е сметаната и дали е подсладена, като това е от ограмно значение.
Трето: За маска за коса се използват жълтъци, а не белтъци.Белтъците се използват за целувки.
Четвърто: Ако така варите жълтъци и сметана. сипвате вряла сметана, после варите сметанено жълтъчната смес, ще получите сметанена смес с бъркани яйца. Това си става на тънка струя с темпериране и после варене на тих огън.
Пето: Не е готварски курс и това ли позволява не малка част от рецептите да са написани тъпо, награмотно, неорганизирано. Ако четящите рецепти знаеха как се приготвя съответния сладкиш, нямаше да им е необходима рецепта. Или рецепта се нарича само частта с изброяването на дозировката на съставките.
31.07.2013 11:57
11
4
Николай Стоянов
Първо - белтъците могат да се ползват за маска за коса, да си направите целувки, някакво кремче, но тук - не се ползват!
Второ - Явно тук н крема захар не се слага. Да не говорим, че най-вероятно става дума за сладкарска сметана, която си има сладост. Захарта се карамелизира върху крема най-добре и лесно с кухненска газова горелка.
И макар да не е стандартния крем, но не е толкова неясно.
Може би малко повече ви мързи да мислите и ви е по-лесно да се заядете. Това не е готварски курс!!!
07.07.2013 15:31
5
4
Яна
А в крема няма ли захар?
07.07.2013 13:09
1
1
Станка
Не стана ясно на никого жено.....ако правиш всичко така повърхностно както обясняваш горко на хората около теб :-(
19.12.2012 14:04
8
Ирина
Няма ли в крема захар???
11.01.2012 17:08
2
ПЕПИ
Не разбрах какво се случва с белтъците след като ги отделим ?
Второ: Защо не пише каква е сметаната и дали е подсладена, като това е от ограмно значение.
Трето: За маска за коса се използват жълтъци, а не белтъци.Белтъците се използват за целувки.
Четвърто: Ако така варите жълтъци и сметана. сипвате вряла сметана, после варите сметанено жълтъчната смес, ще получите сметанена смес с бъркани яйца. Това си става на тънка струя с темпериране и после варене на тих огън.
Пето: Не е готварски курс и това ли позволява не малка част от рецептите да са написани тъпо, награмотно, неорганизирано. Ако четящите рецепти знаеха как се приготвя съответния сладкиш, нямаше да им е необходима рецепта. Или рецепта се нарича само частта с изброяването на дозировката на съставките.
Второ - Явно тук н крема захар не се слага. Да не говорим, че най-вероятно става дума за сладкарска сметана, която си има сладост. Захарта се карамелизира върху крема най-добре и лесно с кухненска газова горелка.
И макар да не е стандартния крем, но не е толкова неясно.
Може би малко повече ви мързи да мислите и ви е по-лесно да се заядете. Това не е готварски курс!!!