Здравейте . Тази питка я правих за първи път преди 3 години . За първи път в живота си месих тесто . Естетически не стана толкова красива ,колкото но снимката ,но на вкус и на конци се получи прекрасно . Няколко пъти съм я правила до сега и винаги се получава страхотно. Благодаря на авторката-майсторка за споделената рецепта и опит !
04.05.2023 23:29
10
2
Албена
Здравейте, олиото в тестото ли слагате или го ползвате при до омесването накрая?
31.12.2020 07:10
4
1
2
Анонимен
Нищо лично, но ако меся за първи път и не знам как се слагат продуктите и в какъв ред.... Как ще стане според вас питката?
04.04.2024 12:35
Ваня Георгиева
В тестото.
31.12.2020 13:20
Pepito Ivanova
Нз дали се получи,но малко е препечена,но ние така обича ме :)
29.06.2020 16:38
2
1
Ваня Георгиева
Супер е, аз винаги ги препичам. Не харесвам бледи на цвят, все едно на слънце печени питки. :)
29.06.2020 19:07
1
Pepito Ivanova
Искам да Ви пратя снимки ама незнам как :) ;
29.06.2020 16:20
1
1
1
Ваня Георгиева
Има бутонче прибави снимка.
29.06.2020 16:29
Pepito Ivanova
Направих я . Стана .... бижу
29.06.2020 16:17
3
Pepito Ivanova
Здравейте, само неразбрах солта и оцета къде се слагат при маята или при млякото ?
29.06.2020 12:19
3
2
Pepito Ivanova
Да сетих се
29.06.2020 16:18
Ваня Георгиева
Солта в брашното а оцета след като изсипете млечната смес и маята. Първо бъркате с лъжица след което месите.
29.06.2020 14:20
2
Радостина Иванова
Използвах рецептата за Прищапулника на сина ми и съм изключително доволна от резултата.
Благодаря!
17.02.2019 12:46
8
1
Ваня Георгиева
Много се радвам, че ви е харесала и сте доволна. :)
Благодаря!