Най-бързите пастички с пандишпанови пръчици

10/08/2018
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваМастър Шеф132313517826
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо534
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме прясното мляко в съд и варим, като добавяме накрая и захарта.

В съд си разтваряме нишестето с малко вода и добавяме към готовото мляко при непрекъснато бъркане. Когато започне да се сгъстява, премахваме.

В терина поставяме пръчиците и изсипваме крема, като разбъркваме, за да може да се напоят всички пръчици.

Поръсваме със смлените орехи и прибираме в хладилника за около час-два и след това поднасяме.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар