Гъбена чорба с картофи и фиде

Сергей АнчевСергей Анчев
Готвач
228
2k
309
689
3
14/08/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 314
  • Преглеждания за месеца238
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистените гъби се нарязват на едро, най–едрата се нарязва на филийки.

Гъбите се слагат да врат в 1 л подсолена вода. Отделената гъба се запържва

в маслото, добавят се настърганите моркови и нарязаният чесън.

Всичко се сипва при гъбите. След 15 мин се добавят нарязаните на кубчета

картофи, фидето и подправките.

Ври още 20 мин, накрая се слага бучката масло.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар