Агнешки Каетъ Кебап

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър36687053
15/08/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо505
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешката плешка нарежете на много дребни парченца. Върху месото добавете нарязания ситно лук и магданоз.

Овкусете със сол и пипер, добавете счукан бахар на око. Залейте с лъжица масло и разбъркайте много добре.

Вземете хартия за готвене и обвийте така приготвената смес хубаво, завържете с канап и сложете да се пече за 2 часа във фурна без вода.

При поднасяне извадете от хартията.

Рецептата е от книгата Деветстотинъ деветдесетъ и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар