Яхния с варива

Рая АндоноваРая АндоноваГотвач39335335
26/08/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо182
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нахутът се накисва за една вечер. Нахутът се сварява, а през това време лещата се накисва в топла или дори гореща вода.

Лукът се нарязва на ситно, а морковът и картофите на кубчета. Запържват се и се добавят измитите леща и ориз. Добавя се вода, около 3-4 чаши.

Когато заври, се прибавя чесън и сол и се оставя, докато всички продукти са почти сварени. Добавя се свареният и отцеден и измит нахут заедно с червения боб.

Готвенето продължава до пълна готовност. Накрая се добавя царевицата и мащерка. Разбърква се добре и ако е необходимо, се добавя още сол.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар