Картофени питки с шунка и топено сирене

МихаелаМихаелаНовак1821
10/09/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо115
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите и след това направете пюре от тях. Овкусете с масло, сол и черен пипер. Започнете да добавяте брашно, трябва да се получи меко тесто, лесно за оформяне.

Направете питки с диаметър около 8-10 см.

Нарежете шунката, така че да пасва на големината на питките.

Върху всяка питка поставете шунка и намажете с топено сирене, върху него отново сложете резен шунка, поставете втора питка отгоре и затворете всички крайчета и оформете добре, така че шунката и сиренето да не излизат.

Повторете и с другите питки.

Пържат се до златисто в тиган с не много олио.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Станислава Вълкова
Сигурно приготвени по този начин ще са вкусни..Ще се опитат
0
0