Картофена супа с карфиол, тиквичка и копър

Илиана ПървановаИлиана ПървановаИноватор336851
13/09/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо331
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме водата да заври и през това време обелваме, измиваме и нарязваме картофите на средно големи кубченца.

Във врящата вода добавяме шарлана, солта и след тях - картофите. След като се варят 5 минути, добавяме към тях начупения карфиол на малки бонзайчета и обелената тиквичка, нарязана на малки кубченца.

След 10 минути прибавяме и нарязания на ситно копър и заедно всичко ври още 10 минути.

След като супата е готова, я разпределяме в 3 порции /купи/, добавяме масълце във всяка и бавно разбъркваме.

Ястието е готово - изключително ароматна, вкусна и любима супа!

Чудно вкусно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#216665
Страхотна супа ! Препоръчвам !
0
0