Памук тесто за пица с прясно мляко в хлебопекарна

21/11/2018
Яница Николова
отЯница НиколоваГотвач4504001893
Приготвяне90 мин.
Общо90 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо419
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съда на пекарната се слага първо прясното мляко, после маята и захарта.

Прибавя се олиото, пресятото брашно и солта. Включва се на програма тесто около 1:30 часа.

След като приключи програмата тестото се разстила в тавичка и се гарнира по избор.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар