Памук тесто за пица с прясно мляко в хлебопекарна

Яница НиколоваЯница Николова
Иноватор
472
400
190
4
21/11/2018
Приготвяне90 мин.
Общо90 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 089
  • Преглеждания за месеца112
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съда на пекарната се слага първо прясното мляко, после маята и захарта.

Прибавя се олиото, пресятото брашно и солта. Включва се на програма тесто около 1:30 часа.

След като приключи програмата тестото се разстила в тавичка и се гарнира по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар