Свински джолан със зеленчуци на фурна

Нина Иванова ИвановаНина Иванова ИвановаМастър Шеф5849114426
28/11/2018
"Вълшебен аромат се носи от кухнята, защото във фурната на топло сме сложили сочен свински джолан и зеленчуци "
Приготвяне30 мин.
Готвене180 мин.
Общо210 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 788
  • Преглеждания за месеца361
  • Преглеждания за седмицата105
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете джолана. Намазнете го хубаво с олио.

Смесете в малък съд подправките. С ръце натрийте много добре джолана. Поставете го в тава за печене.

Почистете и нарежете зеленчуците и ги подредете около джолана. Залейте зеленчуците с бульона.

Намазнете парче фолио за печене и захлупете плътно тавата. Поставете я в загрята фурна на 170°C и печете около 3 часа.

Последният половин час от времето за печене махнете фолиото и оставете джолана с картофи да се запече до златисто.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар