Кисело зеле с ориз и ребра в гювеч

27/11/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо366
  • Преглеждания за месеца92
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган сложете малко олио и запържете до златисто свинските ребра.

Добавете лука, нарязан на дребно. След няколко минути сложете и ориза. Запържете до прозрачност.

Добавете червения пипер. Сложете вода в съотношение 1:3 ориз-вода. Сложете подправките.

Прехвърлете в гювеча.

Загрейте фурната на 200 градуса и печете до готовност кисело зеле с ориз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар