Спаначена супа с просо и застройка

Илиана ПървановаИлиана Първанова
Мастър Шеф
803
4k
4k
1k
4
29/11/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 185
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Като заври водата, слагаме начупения карфиол. След като омекне, към него добавяме просото и нарязаните спанак и зелена чушка.

Малко преди варивото да е напълно сварено, подправяме с хималайската сол, черния пипер (смлян), сушения босилек и малко шарлан.

В отделен съд разбъркваме яйцето с киселото мляко и ги прибавяме плавно, при постоянно разбъркване, към супата. След миг спаначената супа е готова!  

Сипваме в 3 дълбоки купи и сервираме топла и уютна!

Лесна супичка, подходяща за сезона, когато имаме в изобилие спанак и карфиол!

Чудно Вкусно!

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар