Пухкав омлет с плънка

30/11/2018
"Страхотен омлет, който може да се хапва през целия ден "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо43 029
  • Преглеждания за месеца763
  • Преглеждания за седмицата72
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата с щипка сол и черен пипер.

Добавя се прясно мляко и отново се разбърква. В тиган се загрява мазнина и сипваме яйчената смес.

Котлонът е на тих огън, да не загори, като от време на време се разклаща.

Отделно се запържва нарязан ситно лук, чушка и бекон на ленти да омекнат. Сваля се от котлона и добавяме кубчета кисели краставички.

Тази плънка се сипва в едната половина на омлета и с другата част се завива.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар