Пилешки дреболии в сач

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
216
747
611
439
1
30/11/2018
"Отсега нататък в този сач ще приготвяме само пилешки дреболии и това е - спорове не приемаме "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 771
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете дреболиите във вода докато измиете праза и го нарежете на шайби.

Оставете ги да се отцедят, през това време обелете и измийте печурките и ги нарежете на едро.

В сач изсипете всички съставки, поръсете с подправките по ваш вкус, залейте с 100 мл. вода.

Печете на 220 градуса с капака на сача за около 20 мин. и още 20 мин. без капак.

Комплект от дървена дъска с 2бр шишове за скара 40см + солница
Практичен аксесоар за вашия дом:
Комплект от дървена дъска с 2бр шишове за скара 40см + солница
33.62 лв.
Виж ››

За впечатляващото барбекю ви трябва този комплект от дървена дъска, 2 шиша и солница. Пригответе най-вкусни зеленчукови или месни изкушения и ги сервирайте по оригинален начин върху дъската.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар