Обезкостен свински джолан с картофки и топено сирене

02/12/2018
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф876498188
"Не е важно дали е диетично, важно е колко е вкусно и какво удоволствие ще ни донесе, докато си го хапваме "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо340
  • Преглеждания за месеца339
  • Преглеждания за седмицата73
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете месото, поставете го в тава с капак и полейте с олиото. Поръсете с червения и черен пипер, добавете унисоса и разбъркате добре.

В горещата вода разтворете топеното сирене и бульона, добавете виното и бирата и полейте месото. Нарежете праза на филийки и го прибавете към месото, разбъркайте.

Затворете капака на тавата и я поставете в предварително загрята на 250 градуса фурна. Печете така, докато заври, след което намалете градусите та 170.

Обелете и нарежете картофите и моркова на филийки, поръсете ги с малко сол и розмарин, един час след печенето на месото прибавете зеленчука и върнете ястието във фурната за още 1 час.

Много сочен и вкусен джолан с картофки и топено сирене.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар