Яхния от пилешки дробчета с лук и вино

06/12/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1437138514565
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо88
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете пилешките дробчетата във вода с малко оцет, за да излезе кръвта.

Изплакнете ги и нарежете на по-дребно, а лукът нарежете на полумесеци.

Сипете олиото в тигана и запържете дробчетата, налейте доматения сок и лука. Оставете да къкрят, след което овкусете с бялото вино и подправките.

Варете до извиране на излишната вода и омекване на лука.

Ако желаете може да поръсите с малко нишесте или брашно за сгъстяване на тези дробчета с лук.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар