Чеснова пъстърва с песто и горчица

07/12/2018
"Уханна пъстърва, за каквато дори не сте мечтали - с песто и горчица "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо506
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата. Смесете пестото и горчицата. Добавете сока на половин лимон.

Осолете рибата, поръсете я и с подправката.

Намажете я обилно с получената паста.

Намажете дъното на тавичка за печене с масло. Поставете рибата.

Обелете скилидките чесън и ги сложете около и в коремчетата на пъстървите.

Нарежете почистените гъби, наредете ги около рибата, сложете останалото масло и парченца лимон.

Запечете в загрята фурна до златиста коричка.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар