Анешки чревца на фурна

Ирина
Ирина
Новак
26/12/2012
"На едни агнешки чревца им трябват само малко масло, пиперче и весела компания, която да ги изяде "
Приготвяне10 мин.
Готвене70 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 236
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • агнешки чревца - 1 кг.
  • масло - 100 гр.
  • червен пипер - 1 ч. л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките чревца се измиват в обилна вода, обръщат се и се измиват повторно, като се трият със сол, за да се отстранят лигавите части.

Сплитат се на плитка и се попарват във вряща вода.

Изваждат се, поръсват се със сол, червен и черен пипер и се поставят в тавичка. Върху плитката от червата се слага нарязаното на парченца масло.

Пекат се на средно силна фурна до готовност.

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар