Зелен боб с моркови, камби и лук

14/12/2018
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф124766330147
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо310
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, белим и нарязваме морковите и лука. Камбите измиваме, почистваме от дръжките и семената и също нарязваме на парченца.

В олиото (4-5 с.л.) сипваме нарязаните камби, лук и моркови. Запържваме, като разбъркваме и сипваме при тях отцедения от сока зелен боб.

Ръсваме къри, черен пипер, сол, джоджен на вкус и червен пушен пипер (1 ч.л.). Слагаме и брашно (1 с.л.).

Наливаме топла вода, като разбъркваме и варим яхнията без капак, докато се сгъсти и всички продукти се сготвят.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар