Тиквени курабийки без захар

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
216
10
46
1
17/12/2018
"Това не са просто курабийки, това е кулинарен шедьовър, за който още дълго ще се говори "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 909
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцето заедно с разтопения мед. В друга купа разбийте с пасатор тиквата и нарязаната на ситно ябълка.

Към сместа добавете нарязаните на ситно с чопър орехи, канела, ванилия, индийско орехче и разбъркайте с шпатула.

Добавете яйцето и бъркайте отново като добавяте брашната по малко, заедно с бакпулвера.

Получената смес изсипете в шприц и върху хартия за печене оформете курабийки. Печете ги на 200 градуса за около 50-60 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар