Содена питка в хлебопекарна

02/01/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции7
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 241
  • Преглеждания за месеца318
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Включете хлебопекарната. Сложете всички течни продукти в контейнера. Добавете сухите съставки, който предварително сте смесели и разбъркали.

Пуснете програма тесто и оставете хлебопекарната да замеси тестото. След сигнала за край на месене оставете тестото вътре за десет минути. Извадете и прехвърлете в тавичка, която предварително сте застлали с хартия за печене.

Оставете за още десет минути да почине. Надупчете горната кора с вилица и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.

Извадете готовата содена питка, напръскайте с хладка вода, завийте в памучна кърпа и оставете за 20-тина минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар