Моркови със сос Бешамел

19/03/2019
"Моркови и бешамел, очаквано вкусна комбинация, която ще освежи всяка трапеза"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо245
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте с вряща подсолена вода обелените, измити и нарязани на кръгчета моркови, докато ги покрие.

Прибавете захарта и 2 с.л. масло и задушавайте морковите, докато омекнат.

Запържете брашното в останалото масло, разредете с млякото, посолете и оставете соса да ври на слаб огън 5-6 мин.

Изсипете прецедените моркови в чиния и наредете между тях нарязаните яйца.

Залейте ястието с бешамеловия сос и поръсете с настъргания кашкавал, черния пипер и ситно нарязания магданоз. подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар