Начин на приготвяне
Нарежете телешкото месо на дребни хапки, а лука на дребно. Почистете зелето и го нарежете на тънки ивици.
Сипете олиото в съда на мултикукъра и пуснете на програма пържене (FRY) за около 30 мин. Запържете месото за около 10 мин, като разбърквате, докато промени цвета са. Добавете лука и пържете още около 5 мин.
Затворете капака и оставете ястието да се задуши за около 5 мин. Добавете червения пипер и зелето и хубаво разбъркайте всичко.
Затворете капака и оставете да се задуши за около 5 мин. Накрая добавете доматите отново разбъркайте, овкусете със сол и черен пипер, сипете 1 ч.ч. вряла вода и включете на програма яхния (STEW).
Оставете телешкото задушено да се готви за 1 час.
Сервирайте, като поръсите с прясно нарязан магданоз.
Телешкото месо с прясно зеле в мултикукър е много вкусно.