Пилешки руладини със спанак и сирене

11/02/2019
Храна за Душата
отХрана за ДушатаДарт Вейдър350111
"Здравословно и безумно вкусно ястие, с което със сигурност ще впечатлите и най-изисканите и капризните си гости "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 425
  • Преглеждания за месеца115
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Почистете пилешките филета, разполовете ги и ги поставете между два листа домакинска хартия. Изтънете филетата с чукче за месо. Овкусете със сол и черен пипер от двете страни.

Сотирайте спанака в бучка масло за кратко само колкото да поомекне. Овкусете го със сол и черен пипер.

Нарежете печена червена чушка на лентички и кашкавала на парченца. Поставете върху всяко филе няколко листа спанак, върху тях червена чушка и парченце кашкавал.

Завийте на руло и стегнете руладините с въженце. Загрейте мазнина в съд на котлона и запържете руладините за кратко от всички страни, докато придобият златист цвят. Прехвърлете ги в тавичка и изпечете в предварително загряна на 220°C фурна за 10-15 минути.

Пригответе свежа салата за гарнитура към пилешките руладини от листа бейби спанак и чери домати, нарязани на четвъртинки. Нарежете на фини полумесеци половин глава червен лук и добавете в салатата.

Овкусете със сол, зехтин и няколко капки балсамов оцет.

Гарнирайте руладините със свежата салатата и сервирайте.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар