Много вкусен свински дроб по АИП

ТинкаТинкаНовак31
13/04/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 527
  • Преглеждания за месеца115
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

АИП е съкращение от Авто Имунен Палео протокол. Това е Лечебен протокол, насочен към хората, страдащи от автоимунни заболявания. Разглеждат се два аспекта – начин на хранене и начин на живот. С промени и в двата аспекта се стига до дълбока ремисия.

Тази рецепта е съобразена с Елиминационната фаза на АИП, като са използвани само храни, включени в списъка с разрешените и е подходяща за основно ястие за обяд или вечеря.

Свинският дроб и месото се нарязват на хапки, сланината се нарязва на по-средни парченца. Лука и бялата част на праза се нарязват на дребно, а чесънът - на много ситно.

Всичко се слага в тава и се обърква добре. Разстила се по дъното на тавата равномерно и на няколко места се слага свинската мас и по желание се добавя нарязаното на кубчета кокосово масло за готвене. Поръсва се със сол на вкус и чубрица.

Долива се 2 ч.ч. вода и се слага в предварително загрята фурна на 180 градуса да се пече до готовност на месото.

Добре е да остане с малко сосче, за да не е сух свинския дроб. Ястието се сервира топло.

Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар