Печено говеждо с подправки

МарияМария
Помощник Готвач
326
6
15
08/05/2013
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 311
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пуснете дафиновия лист, лимоновата кора и останалите подправки във водата и я сложете да заври. С получената смес залейте месото.

Обърнете внимание маринатата да покрие месото от всички страни. Оставете го да престои на тъмно поне два часа, а в идеалния вариант 24 часа.

Извадете месото и маринатата от хладилника, отцедете го от соса и го запечете на силен грил от двете страни.

По оригиналната рецепта го пекат по около 5 минути на страна, но аз го пекох повече.

Нарежете на тънки филийки и сервирайте с гарнитура по желание!

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар