Гергьовско бутче с билки

06/05/2019
Приготвяне25 мин.
Готвене180 мин.
Общо205 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо342
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подгответе агнешкото бутче предварително, като го шпиковате - поставете в прорезите скилидки чесън, листенца салвия и клончета розмарин.

Посолете на вкус със сол и подправка за агнешко месо.

Полейте със зехтин и намажете повърхността с разтопено масло.

Налейте около 200 мл. топла вода. Покрийте тавата с плътно алуминиево фолио.

Печете във фурна около три часа.

Накрая може да отстраните фолиото и да допечете до златист загар.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар