Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Гулаш»Гулаш със свинско месо и зелен фасул

Гулаш със свинско месо и зелен фасул

Гулаш със свинско месо и зелен фасул2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
"Може и да не е традиционен, но е толкова вкусен, че вече ни е любим"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г крехко
  • зелен фасул - 750 г
  • лук - 1 глава, кромид
  • чесън - 2 скилидки
  • олио - 4 с.л.
  • сминдух - на вкус
  • червен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете в олиото нарязаното на парчета свинско, прибавете дребно нарязания лук и когато и той се запържи, сложете червения пипер, наситнения чесън, зеления фасул и солта.

Варете гулаша в малко вода.

Преди да свалите гулаша със свинско от огъня, го подправете със сминдуха.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: