Турско реване с кокосови стърготини

29/05/2019
"Толкова сочно, толкова нежно, толкова ароматни, толкова бързо изядено, докато ви го хвалим "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 541
  • Преглеждания за месеца98
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите за тестото се смесват в подходящ съд и се разбъркват добре, докато се получи хомогенна смес.

Сместа се прехвърля в предварително намазнена тавичка и се пече в загрята на 180 градуса фурна за около 20-30 минути, като се поверява с клечка да е сухо.

Изпеченото реване се изважда от фурната и оставя да се охлади.

Междувременно приготвяте сиропа за реването. Захарта се залива с водата и се загрява до пълно разтваряне. Кипва се, след което се добавя лимоновият сок и се оставя да поври около 5 минути на средно силен котлон.

Охладеното турско реване се залива с топлия сироп.

Оставя се в хладилник добре да се напои и турското реване с кокос се поднася.

Източник: Mediha Winlo‎ от Кулинарна мрежа

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар