Сполучливо пандишпаново руло

Галя НиколоваГаля Николова
Готвач
198
2k
548
704
2
29/06/2019
"Стъпка по стъпка всеки може да приготви перфектното пандишпаново руло "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 805
  • Преглеждания за месеца84
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

  • яйца - 9 бр.
  • захар - 18 с.л.
  • брашно - 18 с.л.
  • мармалад - 1 бурканче (по избор)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Включете фурната на 160 градуса.

Разбиваме яйцата със захарта до побеляване. Добавяме смесено и пресято брашно. Разбъркваме с шпатула.

Получената смес сипваме в тавата на фурната, застлана с хартия за печене, която предварително сме намазали с няколко капки олио. Печем в загрята фурна за около 20 мин.

Готовия блат обръщаме върху влажна кърпа, отлепяме хартията, намазваме с мармалад и с помощта на кърпата завиваме на пандишпаново рулото.

Механично метално сито за хубаво тесто-6%
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар