Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Сладки рула»Сполучливо пандишпаново руло

Сполучливо пандишпаново руло

Галя НиколоваГаля Николова
Готвач
1992k5693
Сполучливо пандишпаново руло
Снимка: Галя Николова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
12
"Стъпка по стъпка всеки може да приготви перфектното пандишпаново руло"

Необходими Продукти

  • яйца - 9 бр.
  • захар - 18 с.л.
  • брашно - 18 с.л.
  • мармалад - 1 бурканче (по избор)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Включете фурната на 160 градуса.

Разбиваме яйцата със захарта до побеляване. Добавяме смесено и пресято брашно. Разбъркваме с шпатула.

Получената смес сипваме в тавата на фурната, застлана с хартия за печене, която предварително сме намазали с няколко капки олио. Печем в загрята фурна за около 20 мин.

Готовия блат обръщаме върху влажна кърпа, отлепяме хартията, намазваме с мармалад и с помощта на кърпата завиваме на пандишпаново рулото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: