Гулаш с чушки и свинско месо

Rosaura RiosRosaura RiosНовак7
24/07/2019
"Може да не е класически, но е удивително вкусен и веднага ви се прииска да го опитате, признайте си "
Приготвяне25 мин.
Готвене200 мин.
Общо225 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо415
  • Преглеждания за месеца179
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинския бут на хапки, овкусете го със сол, черен пипер и кимион и го запечатайте на силен огън в малко олио.

В същата мазнина запържете лука и чушките.

Когато омекнат, прибавете печените чушки и останалите подправки, както и доматите от консерва. Добавете чесъна и оцета, налейте малко вода и разбъркайте добре.

Прехвърлете продуктите в гювеч и печете гулаша с чушки и свинско месо в загрята на 200-220 градуса фурна за 120-180 минути.

Поднесете този интересен гулаш със сварен ориз и заквасена сметана, овкусена с лимонова кора и магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар