Начин на приготвяне
От продуктите за тестото замесвате гладко еластично тесто, което оставяте да втаса. След което го разделяте на 2 части и така в моя случай направих 2 тави.
Може и на 3 части - зависи колко големи искате да са питките. Разточвате голяма обла дебела кора, вътрешната част на кората (центъра) разрязвате на 8 части.
От тях до края на кората мажете с кетчуп и поръсвате с другите продукти - от снимките ще разберете по-точно и ще придобиете представа. От нарязаните 8 листа всяко го завивате над плънката, като подвивате отдолу.
Оставяте питките-пици да втасат, мажете с жълтък, поръсвате със сусам и печете в загрята фурна на 170 градуса.
Преди пълното изпичане изваждате и слагате още от настъргания кашкавал и връщате тавата на изключена фурна.