Лаврак с кашкавал на фурна

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Помощник Готвач
241
1k
565
207
1
30/08/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 015
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената и измита риба се реже на порции и се задушава в малко вода.

В горещо масло се запържва брашното, като се разрежда с бяло вино и малко вода.

Добавя се нарязан на ситно магданоз.

Оставя се да заври и сгъсти.

Лавракът се нарежда в тава. Залива се със соса за риба, поръсва се с галета и настърган кашкавал.

Пече се в умерена фурна. Когато леко се зачерви лавракът на фурна, е готов.

Висококачествен оребрен грил тиган - 27 см
Приготвяй си тази рецепта с:
Висококачествен оребрен грил тиган - 27 см
41.44 лв.
Виж ››

Ето го новото попълнение във вашата кухня - грил тиган, който ще замести барбекюто и ще ви позволи да приготвяте храната си вкусно и здравословно. Удобен за ползване, лесен за почистване. Грил тиганът е с незалепващо покритие, което ще улесни допълнително готвенето.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар