Начин на приготвяне
Измийте пилешкото месо и с помощта на остър нож, го нарежете на тънки пържоли. Разстелете ги и върху всяка поставете по дължината топено сирене и кисели краставички (аз ги нарязах на ленти, защото така ще се завие по-лесно).
Навийте месото на руло. Поръсете със сол и черен пипер. Поставете в чиния и оставете за половин час в хладилника.
В една чиния сложете брашното, в друга галетата, а в трета разбийте яйцето. Извадете руладините от хладилника.
Оваляйте първо в брашно, яйце и накрая в галета. Изпържете в предварително загрято олио до приятен златист загар. Извадете и оставете върху кухненска хартия, за да попие излишната мазнина.
Бележка: Ако желаете, можете преди да ги приберете в хладилника, да ги оваляте в брашното, яйцето и галетата. Вадите и пържите веднага тези Пълнени пилешки руладини.