Ароматно телешко месо със зелен фасул

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2954168903
15/10/2019
"Ако може да си представите нещо, което става все по-хубаво с всяка хапка, това е точно това ястие "
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 565
  • Преглеждания за месеца165
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете телешкото месо на кубчета за готвене. Овкусете със сол и черен пипер.

Поставете в тенджера заедно с нарязания зелен лук, бахар, дафинов лист и целина.

Залейте с вода, колкото да се покрият продуктите, и прибавете зехтин около 3-4 с.л.

Сложете на силен котлон да заври и след това намалете и оставете да къкри на слаб огън за около час и поливина.

След като месото е вече готово, добавете зеления фасул, доматеното пюре и щипка копър.

Оставете ароматното телешко месо със зелен фасул да ври до готовност на зеления фасул.

Поднесете телешкото със зелен фасул, докато е още топло.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар