Крокети с кашкавал и извара

29/10/2019
"Вкусни и хрупкави крокети, които са намерили сродната си душа в лицето на туршията "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо471
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварени картофи се отцеждат и още топли се намачкват с вилица.

Добавя се жълтък, сол, черен пипер, риган и извара.

Разбърква се добре, да се смесят продуктите като меко тесто.

Оформят се топчета. Всяко се сплесква в длани, в средата се поставя пръчица от кашкавал и затваряме като крокет.

В плитка чиния сипваме галета, разбива се яйцето в купичка.

В тиган се загрява олио. Топим първо в яйцето, овалваме в галета и пържим от всички страни до златисто.

Изважда се върху салфетка да попие мазнината.

Сервираме крокетите в чиния с вкусна туршия за обяд.

Много вкусни крокети с кашкавал и извара и бързо се приготвят!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар