Свинско вретено

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
21/07/2013
"Вкусотия за ценители"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо87 945
  • Преглеждания за месеца765
  • Преглеждания за седмицата101
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте свинското и го поръсете обилно със сол и черен пипер.

Загрейте малко мазнина в тиган и запържете ситно нарязаните лук, гъби и бекон. Щом продуктите се запържат, добавете натрошеното яйце и още малко сол и пипер.

Разпределете плънката върху месото и подредете парченца кашкавал. завийте внимателно на стегнато руло и го завържете в попарен във вряла вода конец. Промушете го през средата по дължина с шишче.

Готовото вретено намажете с малко мазнина и червен пипер отвсякъде. Може да го изпечете във фурна или на скара.

Рейтинг

5 8
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
лидия
лидия
17.03.2015 14:38
хубаварецепта
0
0