Кето пица с карфиол

РосицаРосица
Чирак
73
309
196
151
08/01/2020
"Вкусна кето пица с карфиол и още любими продукти, за която ще говорите дълго, след като я опитате "
Приготвяне60 мин.
Готвене40 мин.
Общо100 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 583
  • Преглеждания за месеца242
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тази кето пица астъргваме карфиола на ренде (може и да се смели в чопър), задушаваме го в тиган, намазан с маслото Гхи, докато се задуши.

Оставяме да изстине и разбъркваме в купа заедно с кашкавала, лененото семе, яйцата, солта и тахана.

Готовата смес разстиламе в тава, покрита с хартия за печене, като дебелината на блата за пица е около 1 см.

Печем го около 30 мин в предварително загрята фурна на 250 градуса, докато почне да придобива загар.

Когато е готов, подреждаме отгоре бекона, гъбите, кашкавала, маслините и поръсваме с черен пипер.

Запичаме кето пица с карфиол до готовност на кашкавала.

Тефлонова тава за пица 32см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тефлонова тава за пица 32см
6.25 лв.
Виж ››

В един дом трябва да има поне една форма за пица - любимо хапване на цялото семейство. Пригответе перфектната пица с хрупкава коричка и вкусна плънка. Формата за пица ще направи удоволствието още по-голямо, представяйки тестеното изделие в неговия пълен блясък.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар