Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Патешко месо»Кухо фиде с гъби и патешко (Fideua de pato)

Кухо фиде с гъби и патешко (Fideua de pato)

Кухо фиде с гъби и патешко (Fideua de pato)
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Кухо фиде с гъби и патешко сервираме за вечеря и сме напълно готови да чуем похвалите"

Необходими Продукти

  • домати - 1 бр.
  • лук - 1 бр.
  • патешко бутче - 1 бр. конфи
  • замразени гъби - 1 шепа (микс)
  • кухо фиде - 1 ч.ч
  • пилешки бульон - 2 ч.ч
  • гъши пастет - 1 с.л. (Foie)
  • шафран
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голям тиган сложете лука, нарязан на дребно, и го запържете.

Добавете гъбите и изчакайте да изври водата. През това време накъсайте месото на малки парчета.

Добавете и него.

Настържете домата. Сложете го при месото.

Запържете всичко добре и добавете фидето.

Изчакайте 5 минути и налейте бульона.

Сложете солта, шафрана и гъшия пастет.

Разбъркайте и намалете котлона.

Изчакайте да изври водата и сервирайте кухото фиде с гъби и патешко (Fideua de pato)!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: