Безглутеново тесто за сладки и сладкиши

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
338
47
75
3
16/02/2020
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо460
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата78
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцето със захарта с миксер за няколко минутки, докато се получи консистенция на пухкав яйчен крем.

Прибавете размекнатото масло, ванилията, содата и бакпулвера и започнете да месите.

Прибавете щипка сол, какао и оризово брашно, според това, което приготвяте. За безглутенови сладкиши сместа трябва да е кексообразна, а за безглутенови сладки - добавя се брашно, докато се получи меко тесто.

Оформете сладките или изсипете сместа и изпечете на 170 градуса фурна до готовност.

Бележка: Оризовото брашно може да се замени и с друг вид безглутеново брашно в тази рецепта за Безглутеново тесто за сладки и сладкиши.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар