Свинско с нахут

27/02/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо831
  • Преглеждания за месеца666
  • Преглеждания за седмицата222
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нахута накиснете за 24 часа във вода.

Измийте месото и го нарежете на малки хапки. Запържете го в тенджера под налягане.

Добавете лука, нарязан на дребно, и морковите на колелца. Запържете добре и сложете нахута (предварително изцеден).

Добавете доматеното пюре и червения пипер. Налейте виното и изчакайте 5 минути.

Добавете водата и поправките.

Затворете капака и варете 35- 40 минути.

Изчакайте да излезе парата и отворете капака. Сервирайте манджата, докато е топла.

Свинското с нахут е много вкусно.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар