Моето млечно реване

TemenuzhkaTemenuzhka
Новак
10
42
33
24
27/03/2020
"За всички почитатели на сладкишите - една супер рецепта за млечно реване "
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 139
  • Преглеждания за месеца5692
  • Преглеждания за седмицата246
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясното мляко и захарта за сиропа се слагат да заврат на бавен огън и се бъркат, за да не загорят, след което се оставят настрани да изстинат.

Яйцата и захарта за нашето вкусно реване се разбиват с миксер в дълбока купа. Добавят се олиото и прясното мляко.

След това бавно започваме да добавяме пресятото брашно с бакпулвера, гриса и ванилията, като бъркаме с шпатула.

Сипваме сместа в намазнена тава и печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 30-35 мин.

Като извадим от фурната, надупчваме реването с вилица или клечка за зъби и след минута-две заливаме равномерно с охладения сироп.

Отгоре може да поръсим млечното реване с кокосови стърготини или смлени орехи или друго по собствен избор.

Оставяме сиропирания сладкиш да се охлади добре и нарязваме на парчета.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар