Торта с ванилов крем

Торта с ванилов крем
Снимка: Десислав Maрчев Бозаджиев
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
15
"Безсилни сме пред тази торта с ванилов крем - и кой не би бил"

Необходими Продукти

  • бисквити - 2 пакета или блат за торта
  • пудинг - 2 пакетчета нишесте
  • прясно мляко - 1 л
  • захар - 9 с.л.
  • шоколад - 2 пакетчета шоколадови пръчици
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме прясното мляко в тенджера, докато се затопли добре.

В отделен съд си заделяме 150-200 мл пр. мляко заедно с двете пакетчета ванилов пудинг и захарта и разбиваме.

След като се е стоплило млякото на котлона добавяме постепенно от забърканата ни смес и бъркаме продължително до сгъстяване.

В тавичка нанасяме първия слой от пудинга, след това блат/бисквитите и редуваме, като накрая завършваме лесната бисквитена торта с крема и шарените пръчици или настъргания шоколад.

Оставяме тортата с ванилов крем за кратко да стегне за около 30-40 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: