Задушена щука със сардина

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
06/12/2011
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 692
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме почистената щука на порции, поръсваме с лимонов сок и оставяме малко да престои.

Изпържваме в масло ситно нарязаната сардина, лука и малко лимонова кора, прибавяме порциите щука, нарязан магданоз, заливаме със сметаната, посоляваме и задушаваме на тих огън под похлупак.

След малко обръщаме рибата и задушаваме без похлупак.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
16.17 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар