Агнешки ребърца по хамбургски

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Помощник Готвач
241
1k
563
195
1
19/06/2020
"Любима рецепта за агнешки ребърца по хамбургски "
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо137
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките ребра нарязани на парчета се намазват с горчицата.

Това ще даде сочност на месото. И веднага пържете на силен огън от различни страни само 5 минути. И след това преминете към минимум.

След като горният слой се е свил, пържете месото в умерено количество мазнина на слаб огън, като покриете тигана.

Ако не покриете тигана, ще е сухо.

Колкото по-малко олио наливате, толкова месото е по-сочно и напротив, колкото повече олио, толкова по-сухо ще е месото.

За да не загори, периодично обръщайте. Слагат се лукът, нарязан на ситно.

Добавя се нарязан на кубчета морков и скилидките чесън. След 7-8 минути се ръси с подправки и сол и запърженото се залива с бирата и соевия сос.

Когато се поизпари, се сипва малко вода за да уврат вкусните ребърца.

След това се пускат нарязаните картофи, разбърква се и се оставя на тих огън още 5 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар