gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Кекс»Пандишпанов сладкиш

Пандишпанов сладкиш

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3228k
Пандишпанов сладкиш1 / 2
05/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6
"Един непретенциозен, но много вкусен пандишпанов сладкиш, който отлично допълва чашата с кафе"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта. Добавят се пресятото брашно с бакпулвера и ванилията.

Пече се в намазана с олио и посипана с брашно тава. Пече се 40 минути на предварително загрята фурна до 160 градуса.

След като изстине, се залива с крем от разбитото кисело мляко, какаото и захар на вкус.

Украсете с шоколадови пръчици или кокосови стърготини нашия пандишпанов сладкиш.

Страхотен пандишпанов кекс, който да поднесете с топка какаов сладолед или крем по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
58
410
39
22
10
Дай твоята оценка: