Пандишпанов сладкиш

ПепиПепиНовак
05/02/2012
"Един непретенциозен, но много вкусен пандишпанов сладкиш, който отлично допълва чашата с кафе "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6-8 парчета
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо109 807
  • Преглеждания за месеца4488
  • Преглеждания за седмицата3155
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта. Добавя се пресятото брашно с бакпулвера и ванилията.

Пече се в намазана с олио и посипана с брашно тава. Пече се 40 минути на предварително загрята фурна до 160 градуса.

След като изстине, се залива с крем от разбитото кисело мляко, какаото и захар на вкус.

Украсете с шоколадови пръчици или кокосови стърготини.

Рейтинг

5 8
4 10
3 9
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Ирена Христова
За крема-вместо захар, в киселото мляко може да се сложи разтопен шоколад и малко ядки.
1
0
Христина
Христина
02.06.2013 08:46
Много добър сладкиш, направих го снощи и го оставих да престои цяла вечер. Току що станах и нямах търпение да го опитам........ Облизах си пръстите.
За крема аз сложих 1 ч.ч.захар, тъй като основата не е много сладка. Това вече е въпрос на вкус :)
1
1
Ивана
Ивана
22.04.2013 20:54
много добре се получи! Благодаря:)
1
0